Snow White
SNOW WHITE
The Queen




Atika Kamilia.
Thirteen


Twitter


◄ older posts newer posts ►
Friday, 30 March 2012, 20:11
Pindah..

Assalammualaikum and Hello.


Saya akan pindah. Saya pindah ke melaka cause ayah saya naik pangkat.
Saya bersyukur tapi saya sedih cause have to left kedah yang sudah 13 
tahun saya jadi anak kedah.. Tapi saya tak la pindah bulan depan,
saya pindah hujug tahun ni cause ayah kesian tengok kakak saya
yang nak spm. 

Tapi saya haruslah la keluar dari matrik ini and saya tak boleh la
jumpa syaliza and shefa dekat matrik ni. Lagipun mereka 
bukannya jenis yang suka keluar sangat. Nasib saya 
pindah taman sayang saja. So boleh jumpa lagi
la. Hehe. Buat teruk la saya ni. t_y

Tapi saya tetap kena tinggalkan kedah pada tahun depan..
Saya sabar ja. Nak buat macam dah? Ayah saya
pun dah daftar. Hmm. Sabar. saja la. 
Saya bukannya tak bersyukur cuma
sedih.

Bye Syaliza Hasan
Saya buat teruk lagi..

Bye Syifaa Azmal

Byee Geng Pendek. Lol aku reka haha.

Rafiqah tak dak time ni. Sayang I gonna miss you too

Bye KEDAH :'(
KEDAH ♥ 


Assalammualaikum.