Snow White
SNOW WHITE
The Queen




Atika Kamilia.
Thirteen


Twitter


◄ older posts newer posts ►
Saturday, 25 February 2012, 23:57
Takziah.

Assalammualaikum and Hello.

Takziah kepada pakcik saya.Dia telah pergi selamanya pada hari Rabu pada pukul 7.07 malam.
Kepada anaknya dan isterinya tolong bersabar. Saya sebak tengok pakcik saya and his family.
Isterinya yang belah emak saya. Hehe. Ahakss.Sebelum pergi dia sempat berpesan pada isterinya. Iaitu :
"Jaga rumah tu, jangan tinggalakan rumah tu"
Sebak gila. Huhu.

And kakak pakcik saya kata 
"Muka dia tenang ja dan senyum"
That mean dia pergi dengan tenang. 

And mak saya cakap kat saya
"Kita akan ingat balik janji kita dengan Allah iaitu janji kita akan hidup sampai bila.Kita berjanji waktu kita nak lahir.So kita tak berapa nak ingat la. Tapi apabila dah sampai barulah kita ingat"

Takut la. Saya sedih. Saya nak cerita sampai sini ja. Taknak cerita dah. Sebak :'(

Assalammualaikum.